QUI SOM

Qui som

Canal de Comunicació i Gestió [Canal de Comunicació], és una companyia experta en comunicacions electròniques, i signatura remota de documents.

Canal de Comunicació neix amb la vocació de generar valor en les comunicacions electròniques, mitjançant serveis innovadors per a la gestió de les comunicacions electròniques i la signatura remota de documents, amb signatura remota simple i avançada.

Canal de Comunicació compta amb una plataforma de comunicacions SaaS, ideal per a gestionar les comunicacions de les diferents capes normatives.

Visió

Proporcionar confiança en l’entorn digital oferint comunicacions electròniques amb evidència electrònica, segellat de temps, i signatura remota de documents.

Propòsit

Proporcionar serveis de qualitat que superin les expectatives dels nostres clients.

qui som

Missió

Construir relacions a llarg termini amb els nostres clients i proporcionar serveis en l’entorn digital.

Valors principals

Creiem en tractar als nostres clients amb respecte i confiança. Creixem a través de la creativitat, la invenció i la innovació. Integrem l’honestedat, la integritat i l’ètica empresarial en tots els aspectes del nostre funcionament comercial.

Canal de Comunicació

Poder enviar comunicacions de manera electrònica s’ha convertit en un requisit necessari per a dinamitzar i assegurar la continuïtat de negoci.

Canal de comunicació és una aplicació SaaS, desenvolupada amb la finalitat de fer fàcils les comunicacions que les organitzacions han de fer a les parts interessades (empleats, socis, clients, proveïdors i altres parts que es relacionen amb l’organització).

De cada comunicació es genera una evidència electrònica amb segell de temps, certificat per un tercer de confiança.

Més informació