INICIO

Quienes somos

Canal de Comunicació i Gestió [Canal de Comunicació], es una compañía experta en comunicaciones electrónicas, y firma remota de documentos.

Más información
CLIENTES QUE CONFIAN EN NOSOTROS
TESTIMONIOS

Canal de Comunicació i Gestió,  ha fet una gran feina amb aquesta plataforma, dotant a NEUS DEL VALIRA S.A. – GRANDVALIRA d’una eina que ens agilitza la gestió de la signatura de contractes, traslladant la firma de documents de forma manual a 100% digitalitzada. Evitem així custòdies físiques de contractes i que aquests passin de mans en mans, i centralitzem en una sola eina la gestió i revisió de l’estat d’aquest contractes. Estalviem també en expedir cartes certificades, trucades telefòniques i tracking de l’enviament postal per tal de controlar la seva correcta entrega.

Josep Capell, Cap de Sistemes informàtics de Neus del Valira S.A. - Grandvalira

La plataforma Canal de comunicació, ens ha permès ser molt més competitius, en la gestió dels projectes de privacitat, així com en la gestió del negoci, ja que hem aconseguit una empresa «paperless» afavorint la implantació de la Responsabilitat Social Corporativa en tots els àmbits.

Carme Laplana, CEO de Mallafrè Consultors

La plataforma Canal de comunicació,  ha ajudat  que els nostres Plans de prevenció penal puguin ser més efectius, ja que ens permet comunicar documents vitals com és el Codi ètic i les conductes prohibides, així com enviar qüestionaris amb traçabilitat, evidència electrònica i segell de temps.

Joan M. Mallafrè, CEO de Legal&Compliance

El canal de comunicació ha permès digitalitzar la immensa majoria de documentació amb la que treballa RRHH, agilitzant així els processos de contractació de personal. Hem millorat també la prevenció de riscos laborals, al poder mantenir als nostres treballadors degudament informats de tots els canvis que es van produint en procediments i avaluacions de riscos en el marc de la millora continua.

Xavier Saura |Control de Gestión / DPO, Grupo Navec Servicios Industriales